Tapahtumat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/fortisf/public_html/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1218
Lataa iCal-tiedostona

Lääkealan monipuolisimmat urapolut -tilaisuus

ke 22.1.2020, 17.30 - 20.00
Hotelli Puijonsarvi 

Tervetuloa 
Lääkealan monipuolisimmat urapolut -tilaisuuteen Kuopioon 22.1.2020

 

Miltä kuulostaisi tehdä töitä yrityksessä, joka tarjoaa työntekijöilleen mukavien asiantuntijakollegoiden lisäksi lääketeollisuuden monipuolisimmat urapolut?

 

Tervetuloa Oriolan Farenta-henkilöstöpalveluiden järjestämään Lääkealan monipuolisimmat urapolut -koulutustilaisuuteen keskiviikkona 22. tammikuuta 2020 klo 17.30 alkaen.

Tilaisuus järjestetään Sokos Hotel Puijonsarvessa, osoite Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio.

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Kuopion seudun farmasia-alan opiskelijat!

Ilmoittaudu mukaan linkistä:

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5425140&sid=yBKe2RsGu5

 ( viimeistään 10.1.2020. mennessä)

 

Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuussa. Vahvistamme osallistumisen tai jonopaikan tilaisuuteen maanantaina 13.1. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin, jonka yli 320 apteekkia tarjoaa asiantuntevaa terveys¬ ja hyvinvointineuvontaa sekä laajan, laadukkaan valikoiman tuotteita kuluttajille.


Takaisin