Syksy on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja opiskelijat niin uudet kuin vanhatkin ovat palailleet kampukselle. Koulutuspolitiisestikin syksy on ollut mukavaa aikaa, ja koporintamalla onkin tapahtunut paljon asioita!

Farmasian laitoksen opetuksen päivä järjestettiin tänä vuonna 4.10. ja teemana oli ¨Työelämän taitoja oppimassa¨. Fortis piti teemaan liittyen oman puheenvuoronsa ja tapahtumassa kuultiin lisäksi eri toimijoita, kuten edustajia Aducatelta ja KYSin sairaala-apteekista. Puheenvuoroista syntyi mukavasti keskustelua laitoksen henkilökunnan, edustajien ja opiskelijoiden kesken.  Jos tänä vuonna et päässyt paikalle, niin kannattaa ehdottomasti ensi syksynä osallistua teemapäivään!

Uusi farmaseuttivaiheen opintouudistus on farmasian laitoksella työstettävänä ja uudistukseen haluttiin myös näkökulmia opiskelijoilta. Tarjolla oli jälleen oiva mahdollisuus olla mukana kehittämässä opintoja, kun opintouudistusta suunnittelevaan työryhmään haettiin uusia opiskelijajäseniä. Innokkaita työryhmäläisiä löytyi tällä kertaa mukavasti ja kopo suositteleekin työryhmiin hakemista lämpimästi, sillä ryhmien kautta pääsee vaikuttamaan meitä kaikkia koskeviin opintoasioihin.

Opiskeluintoa!

-Milena